Peuteropvang

De Kleine Baai

Peuteropvang De Kleine Baai biedt een verrijkende omgeving voor peuters. Onze aanpak is gericht op het bevorderen van communicatie en ontwikkeling door middel van diverse methoden, waaronder het gebruik van Kindgebaren.

Bij De Kleine Baai geloven we sterk in het belang van vroegtijdige communicatie en het stimuleren van de taalontwikkeling bij peuters. Daarom integreren we Kindgebaren in onze dagelijkse activiteiten. Door gebaren te verbinden aan woorden, bieden we de kinderen een extra middel om zich uit te drukken en te communiceren. Dit bevordert niet alleen de taalvaardigheid, maar ook het onderling begrip tussen de peuters en hun pedagogisch medewerkers.

Door middel van boeiende activiteiten en spelletjes moedigen we peuters aan om hun nieuwsgierigheid te ontwikkelen en hun vaardigheden op verschillende gebieden uit te breiden. Bij De Kleine Baai streven we ernaar om een positieve en liefdevolle omgeving te creëren waarin peuters zich gelukkig voelen en waarin ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde en leergierige individuen.

Welkom bij De Kleine Baai, waar leren, spelen en groeien hand in hand gaan met plezier en communicatie.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur
 

Contact De Kleine Baai
Bekijk hier het GGD rapport

LRK-nummer: 302 003 162

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Kleine Baai? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.